alasivujen_paakuvat_kahvilajaravintola

KAHVILA JA RAVINTOLAT

Botniahallin kahvila

Reippaan liikkumisen jälkeen on ihanaa viettää leppoisa tuokio kahvilassamme. Botniahallin kahvilasta voit ostaa mm. lisäaineettomia ja luonnonmukaisesti tuotettuja välipaloja.  Olemme panostaneet tuoreisiin raaka-aineisiin ja jauhamme esimerkiksi kahvimme itse paikan päällä. Teemme myös palauttavia, virkistäviä ja maittavia smoothie-juomia tilauksesta. Botniahallin kahvio palvelee aulassa vastaanoton yhteydessä ja on avoinna vastaanoton kanssa samaan aikaan.

Botniahallin tilausravintola

Food House Catering on osa vaasalaisen Saku Railion perustaman Vaasa Ravintolat Oy:n toimintaa. Samaan ravintolaperheeseen kuuluvat myös Ravintola Hemmer, BANK Food & Wine sekä Pocket Wine & DrinksFood.

Ravintolatiedot:

Botniahallin ravintolapalveluista vastaa tilausravintola Food House Catering, jolla on myös kattava, täyden palvelun pitopalvelutoiminta.

Yhteystiedot:  puh. 010 3210952/0505930200 tai foodhouse@vaasaravintolat.fi

 Vaasa Arenan ravintola Kotkanpesä

Jäähallin tilausravintola Kotkanpesässä valmistetaan maittavat ateriat vieraileville seuroille tai erilaisiin asiakastilaisuuksiin. Kotkanpesä löytyy, kun saavut Vaasa Arenan pääsisäänkäynnistä sisään (portaat toiseen kerrokseen) ja aulasta vasemmalle ravintolaan.

Lisätietoja: www.vaasansport.fi