alasivujen_paakuvat_kahvilajaravintola

KAHVILA JA RAVINTOLAT

Botniahallin kahvila

Reippaan liikkumisen jälkeen on ihanaa viettää leppoisa tuokio kahvilassamme. Botniahallin kahvilasta voit ostaa mm. lisäaineettomia ja luonnonmukaisesti tuotettuja välipaloja.  Olemme panostaneet tuoreisiin raaka-aineisiin ja jauhamme esimerkiksi kahvimme itse paikan päällä. Teemme myös palauttavia, virkistäviä ja maittavia smoothie-juomia tilauksesta. Botniahallin kahvio palvelee aulassa vastaanoton yhteydessä ja on avoinna vastaanoton kanssa samaan aikaan.

Botniahallin tilausravintola

Botniahallin ravintolapalveluista vastaa tilausravintola Food House Catering, jolla on myös kattava, täyden palvelun pitopalvelutoiminta.

Food House Catering on osa vaasalaisen Saku Railion perustaman Vaasa Ravintolat Oy:n toimintaa. Samaan ravintolaperheeseen kuuluvat myös Ravintola Hemmer, BANK Food & Wine sekä Pocket Wine & DrinksFood.

Yhteystiedot myynti:  010 3210959 tai suoraan yrittäjälle: Saku Railio: 050-5930 200, saku.railio(a)netikka.fi

Vaasa Arenan ravintola Kotkanpesä

Jäähallin tilausravintola Kotkanpesässä valmistetaan maittavat ateriat vieraileville seuroille tai erilaisiin asiakastilaisuuksiin. Kotkanpesä löytyy, kun saavut Vaasa Arenan pääsisäänkäynnistä sisään (portaat toiseen kerrokseen) ja aulasta vasemmalle ravintolaan.

Lisätietoja: www.vaasansport.fi