Tarjoamme ainutlaatuiset fysiikka-, treeni ja testausolosuhteet kaikille, myös jalkapallo- ja jääkiekkojoukkueille, yleisurheilijoille ja muiden hyppylajien harrastajille. Halli on varustettu erinomaisilla harjoitusmahdollisuuksilla, sekä ammattimaisesti toimivalla testiklinikalla.

Esim. palauttavat harjoitteet, liikkuvuus-venyttelyharjoitteet, nopeus-loikkatreenit, kestävyysharjoitteet, lihaskuntotreenit, kehonhallinta, lihaskuntojumpat eri välineillä, rentoutus jne. Kysy lisää!

Testilaboratorio

Kuntokartoitukset ja testaukset:

  • Lihaskunto ja lihastasapaino
  • Reaktiotestit
  • Voimatestit
  • Nopeustestit
  • Nopeuskestävyystestit
  • Ponnistusvoiman mittaukset
  • Liikkuvuustestit

SBN_6347

Nopeus ja voimatestit

Nopeuden testaus kiinteillä valokennoilla 20-30m matkalta, joista mitataan ensimmäisen 10 m väliaika (voimankäyttö). Kiinteät valokennot ovat 100m asti. Nopeuskestävyystesti 10 x 20m voidaan suorittaa myös testipaketin yhteydessä.

Tasapainotestaus

Tasapainon testaus testilaudalla esim. alppilajien harrastajille, luistelijoille jne.

Hyppytestit

Ponnistusvoimaa mitataan hyppymatolla esim. staattisella- ja kevennyshypyllä. Hyppytestit soveltuvat hyvin joukkueille jotka tarvitsevat ponnistusvoimaa ja kimmoisuutta esim. yleisurheilijoille, hyppylajien harrastajille, jalkapallo-, lentopallo-, koripallon pelaajille.
Nopeus ja voimatestit:
Nopeuden testaus 30 m matkalta, josta mitataan ensimmäisen 10 m väliaika (saadaan voimankäyttö esille), kiinteät valokennot ovat radalla 100m asti. Nopeuskestävyystesti 10 x 20m voidaan suorittaa myös valokennoilla.Epäsuora polkupyöräergometritesti.

Hyppytestit

Testin perusteella saadaan maksimaalinen hapenkulutus (VO2 max), joka kuvaa hengitys- ja verenkiertoelimistön, sydämen, työskentelevien lihasten ja niitä huoltavien järjestelmien toiminnan tehokkuutta pitkäkestoisessa liikuntasuorituksessa.. Pyörätestistä saa monisivuisen testipalautteen, joka sisältää testituloksen perusteella laaditun liikuntaohjelman sykerajoineen. Testin voi tehdä 8 henkilöä kerralla.