Botniahalli

Botniahalli on yhteispinta-alaltaan Suomen suurin yhtenäinen yleisurheilu-, palloilu- ja monitoimihalli.

16.000 neliön hallissa on Suomen ainoat sisätiloissa olevat neljä 400 metrin juoksurataa Mondopinnoitteella sekä hyppy- ja heittosuorituspaikat, täysimittaisia salibandykenttiä, sulkapallokenttiä ja täysimittainen keinonurmikenttä talvisin (64x100m).

Botniahalli tarjoaa ainutlaatuisen harjoittelu- ja kilpailuympäristön kaikille yleisurheilulajeille, salibandyyn, jalkapalloon, pesäpalloon, futsaliin, rullahiihtoon, rullaluisteluun, sulkapalloon, kävelyyn, amerikkalaiseen jalkapalloon, lentopalloon, pyörätuolikelaukseen, pyöräilyyn, telinevoimisteluun ja jousiammuntaan. Turnauksia ja kilpailuja järjestetään tarpeen mukaan myös muissa lajeissa.

Hallissa on kiinteä katsomo ja siirrettävä teleskooppikatsomo 360 katsojalle.

Hallin yhteydessä on lämmitettävä ulkotekonurmikenttä (64x102m), luonnonnurmi ja juoksuradat sekä pururadat.

Urheilijoita ja kuntoilijoita palvelee 12 pukuhuonetta, saunatilat, kaksi kuntosalia ja erilaisia ryhmäliikuntatiloja.

Botniahallissa on helppo toteuttaa erilaiset palauttavat harjoitteet, liikkuvuus-venyttelyharjoitteet, nopeus-loikkatreenit, kestävyysharjoitteet, lihaskuntotreenit, kehonhallinta, lihaskuntojumpat eri välineillä, rentoutus ja kehonhuolto. Botniahallissa on mahdollisuus myös monipuolisiin testauksiin mm. lihaskunto ja lihastasapaino, reaktiotestit, voimatestit, nopeustestit, nopeuskestävyystestit,  ponnistusvoiman mittaukset ja liikkuvuustestit. Näistä palveluista vastaa ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilöstömme; fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja ja personal trainer.