Haemme kahta infotyöntekijää

17.03.2019

 

Vaasanseudun Areenat Kuntayhtymä hakee osaavaan ja ketterään henkilöstöönsä vahvistusta.

Vaasanseudun Areenat Kuntayhtymä on alueen liikunta- ja monitoimiareenoiden johtava palveluiden tuottaja. Kuntayhtymän omistavat Vaasan Kaupunki ja Mustasaaren kunta.

BOTNIAHALLI, VAASAN SÄHKÖ AREENA ja ELISA STADION ovat alueen johtavia tapahtuma-, liikunta- ja hyvinvointikeskuksia ja tarjoavat upeat puitteet kaiken liikunnan harrastamisesta inspiroiviin kokouksiin, isoihin yleisötapahtumiin ja suuren luokan konsertteihin. Tiloissamme jokaisella, niin huippu-urheilijoilla kuin eri harrastuksista nauttivilla kuntoilijoilla, on mahdollisuus haastaa itsensä. Tiiviin yhteistyön kautta palvelemme yrityksien, kuntien ja seurojen monipuolisia tarpeita, ja järjestämme unohtamattomia elämyksiä alueen kaikenikäisille asukkaille.

HAEMME KAHTA INFOTYÖNTEKIJÄÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Työskentelet kuntayhtymän eri infoissa Botniahallin, Elisa Stadionin ja/ tai Vaasa Areenan vastaanotossa. Työ on vuorotyötä ja sisältää myös ilta- ja viikonloppuja. Botniahallissa työhön kuuluu myös kahviossa työskentelyä.

Edellytämme:

-asiakaspalveluhenkisyyttä

-joustavuutta

-tarkkuutta ja täsmällisyyttä

-tietotekniikan hallintaa

Lisäksi arvostamme:

– aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

– jonkin verran kahvion ylläpidon tuntemusta, kokemus luetaan eduksi.

– molempien kotimaisten kielten hallintaa

– mahdollisuutta toimia kuntayhtymän liikuntapalveluiden avustavissa tehtävissä

– englannin kieli luetaan eduksi

Tehtävät ovat toistaiseksi voimassaolevia.

Lisätietoja annetaan 20.3.2019 klo 8-16 infovastaavat Eija Lepistö puh. 020 1201 775 ja Mari Peltonen puh. 020 1201 700 tai muina aikoina sähköpostitse  eija.lepisto@vaasanseudunareenat.fi tai mari.peltonen@vaasanseudunareenat.fi

Noudatamme palkkauksessamme KVTES:ä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse 29.3.2019 mennessä osoitteeseen michael.lyyski@vaasanseudunareenat.fi

Haemme kahta infotyöntekijää

VI SÖKER TVÅ INFOARBETARE