Koronarajoitukset Botniahallissa!

18.12.2020

Pohjanmaan koronakoordinaatiotyöryhmän suositus on, että yli 10 hengen yksityistilaisuuksia ei järjestetä. Tämä koskee kaikkia Vaasan sairaanhoitopiirin alueen kunnista. Päätös on voimassa 17.01.2021 saakka.

 Koronarajoitukset Botniahallissa

Haluamme varmistaa asiakkaiden turvallisuuden, sekä lasten ja nuorten harjoittelumahdollisuuden seuravilla toimenpiteillä maanantaista 28.12.2020 alkaen.

Otamme käyttöön kaikkiin Botniahallin käytettäviin tiloihin ennakkovaraukset ja asiakasmäärärajoitteet.

Maanantaista 21.12.2020 alkaen ajalla klo 16:00 – 22:00 kaikilla Botniahallissa harjoittelevilla asiakaillamme tulee olla etukäteen tehty varaus, jotka noudattavat tilakohtaisia henkilömäärärajoituksia 10 hlö. Varaukset on tehtävä ennakkoon Botniahallin infoon.

Klo 16:00 jälkeisille vapaille tiloille varauksia voivat  tehdä seurat/ryhmät, joiden toiminta kohdistuu 20v ja sitä nuoremmille sekä olympiakomitea määrittelemät aikuiset kilpa/huippu-urheilijat.

Botniahallille harjoittelemaan pääsee ilman varausta klo 7.00–16.00 välillä, kuitenkin niin, että hallista on poistuttava klo 16.00 mennessä.

Noudatamme maskisuositusta niin, että kaikilla yli 13- vuotiailla tulee olla maski halliin sisätiloissa. Harjoittelutilanteessa maskia ei tarvitse käyttää. Harjoittelutilanteessa on kuitenkin noudatettava turvavälejä.

Istumakatsomo katsomo on suljettu, halliin sisään halliin saa tulla vain välttämättömät henkilöt.

Näiden uusien ohjeistusten lisäksi meillä on käytössä muut aiemmin annetut yleiset ja lajikohtaiset koronaohjeistukset.

Nämä ohjeistukset ovat voimassa toistaiseksi, tiedotamme muutoksista kotisivuillamme.

Lisää infoa: botniainfo@vaasanseudunareenat.fi

Vaasanseudun Areenat Kuntayhtymä