Hopsis i Botniahallen 20.6.-12.8.2022

30.05.2022

Hopsis i Botniahallen – sommarens fartfylldaste nyhet!
Hopsis aktivitetspark kommer att ha öppet i Botniahallen vardagar må-fre kl. 11-17, 20.6-12.8.2022 (ej 24.6). Hopsis, som vanligen hyr ut hoppborgar och erbjuder aktiviteter till olika evenemang runtom i Österbotten, utökar nu sin närvaro i Vasa-området, så att ortens barn och turister får möjlighet att testa hoppborgar utöver det vanliga.
– När vi fick reda på att Botniahallen kommer att ha öppet under sommaren tyckte vi att det skulle vara ett trevligt komplement om besökare som vill träna också kunde ta med sig barnen och ge dem möjlighet att tillbringa en aktiv dag i vårt lekland, säger Jan Lundberg, vd för Hopsis. Närvaron i Botniahallen innebär att vi nu får möjlighet att satsa på nya aktiviteter, t ex hoppborgar som har interaktiva spel inbyggda där man kan tävla mot varandra, något som torde vara helt nytt för vår region.
Hopsis lekland riktar sig främst till barn i åldrarna 2-12 år och med vårt breda utbud av aktiviteter hoppas vi att det ska finnas någonting för alla.
– Hopsis i Botniahallen är det perfekta stället att ordna barnkalas på! Man kan även hyra kabinettet (för 50€) och hålla tårtkalas innan man intar hoppborgslandet. Kalasgrupper ombedes boka tid innan, och kan i vissa fall även hållas utanför normala öppethållningstider.

Hopsis lekland har personal på plats som bistår med hjälp och övervakar att reglerna följs. Botniahallen kommer också att ha öppet kafeterian, om man vill ta en kopp kaffe eller släcka törsten när man har varit i hoppborgarna.
Det nya utbudet av aktiviteter lämpar sig även för vuxna, där vi kan ordna 5-kamp med olika grenar, t ex sumobrottning eller gladiatorduell på svensexan eller möhippan. Vi riktar oss även till företag som ordnar familjedagar eller Tyky-dagar för sin personal. Dessa kundgrupper ombedes ta kontakt med Hopsis och boka tid innan.
Hopsis kommer att fortsätta hyra ut hoppborgar och bidra med aktiviteter till olika evenemang, samtidigt som bungytrampolinen kommer att finnas på Vasa torg även denna sommar. Hopsis sommarlekland kommer förhoppningsvis också att bli en kul programpunkt för barnfamiljer som besöker regionen. Oberoende väderlek garanterar vi en rolig och aktiv dag för hela familjen!
Inträdet är 15€/barn (dagsbiljett). Föräldrar går in gratis tillsammans betalande barn.

För mer information gällande Hopsis lekland:
Jan Lundberg, tel. 044 9743199     info@hopsis.fi    www.hopsis.fi

Se video: Hopsis i Botniahallen sommaren 2019
https://www.youtube.com/watch?v=KqBRL7Hp9aQ