Vasa Elektriska Arenas renoveringsutvidning

18.12.2020

Vi har fått följa med de olika skedena i Vasa Elektriska Arenas renoveringsutvidgning under några års tid. Projektet har framskridit enligt planerna och målet är att Arenan står färdig före slutet av år 2020. Renoveringsutvidgningen gäller främst tävlingshallen, men den omfattande renoveringen och olika arrangemang har också sträckt sig till träningshallen.  För renoveringen har specialarrangemang behövts, vilket har krävt flexibilitet och anpassning av personalen och kunderna . Tack för gott samarbete!

 

Vasa Elektriska Arena är ett mångsidigt issportcenter, som förutom idrottsutövning möjliggör konserter och andra stora evenemang.   På Arenan kommer vi också i fortsättningen att se olika evenemang, såsom konserter, privata fester och tillställningar samt idrottsevenemang.

Till försäljnings- och marknadsföringsteamet hör Vasaregionens Arenor, Vaasan Sport och Visit Vaasa.  Vasa Elektriska Arena får egna webbsidor under Vasa stads sidor.  Med sidorna vill vi underlätta evenemangsarrangörernas informationssökning och föra fram allt som Arenan kan bjuda på.  Sidorna blir färdiga i början av år 2021.

I Vasa Elektriska Arenas restaurang serveras lunch i fortsättningen.  Information om lunchserveringen och menyn finns här: Lunch

Vasa Elektriska Arenas officiella invigning firades fredag 11.12.2020 virtuellt.  Du kan se invigningsvideon via länken Invigningstillfälle 11.12.2020

I framtiden hoppas vi att vi kan ordna öppet hus på Arenan, så att alla har möjlighet att bekanta sig med den nya tävlingshallen.  Vi informerar mera om Vasa Elektriska Arenas evenemang på vår webbplats och på sociala medier.