Skräddarsydda och roliga TYKY/TYHY-dagar, födelsedagar, möhippor och svensexor i Botniahallen, Vasa Elektriska Arena och på Elisa Stadion.

Mera information:
pia.reini@vaasanseudunareenat.fi eller
tel. 0404845 222

TYKY- och arbetsvälmående

Arenornas idrottstjänster erbjuder många olika slags välmåendetjänster för företag. Handledning innehåller en grundlig inledande kartläggning och individuella intervjuer, vi ser till helheten så som kost, fysisk aktivitet, återhämtning samt sömn. Vi skräddarsyr alltid innehållet enligt klientens behov och tar önskemål i beaktande. Utgångspunkten är alltid att vara ett personligt stöd mot ett bättre välbefinnande och en ny livsstil. Det egna välbefinnandet är en personlig process, där kan vi vara till stöd med vår yrkeskompetens och med rätt verktyg.

TYKY-dag på isen

Vasaregionens Arenor och Sport erbjuder tillsammans upplevelser på isen samt en smaklig lunch eller middag i fina restauranglokaler. Curling är ett roligt och avspänt spel på isen. Reservera curling för din grupp (möjligt endast vardagar kl. 11-5). Vi tar emot grupper i olika storlekar.

Pris för en 10 personers grupp:
Curling 33 €/person.
Måltid: lunch 11,90 €/person eller middag 39,90 €/person.

Priserna innehåller moms. I curlingpriset ingår: instruktion, utrymmen och utrustning.
Reservera en lillajul på is för din grupp eller fråga mera om andra möjligheter till lillajulsfirande.

Mera information:
pia.reini@vaasanseudunareenat.fi eller
tel. 0404845 222

Padel TYKY

Roligt att utöva i mindre grupper. Den samorganiserade dagen inkluderar att bekanta sig med padel och spela spelet, och en lugnande och kroppsavslappnande kroppsvård inklusive avkoppling. Paketet är planerat för grupper på max 32 personer. Fråga mer om alternativ även för större grupper. Möjligt att inkludera en delikat lunch eller middag i Botniahallen. Ta kontakt och fråga vilket paket som passar för just din grupp.

Mera information:
pia.reini@vaasanseudunareenat.fi eller
tel. 0404845 222