TYKY-Dagar  OCH COACHING FÖR VÄLBEFINNANDE PÅ ARBETSPLATSEN

 

Olika och nya träningsexperiment, föreläsningar om välbefinnande, en paus från vardagen genom avslappning och roliga aktiviteter med kollegorna.

Tillbringa en arbetsdag med oss och förnya energinivåerna hos din personal. Vi erbjuder ett brett utbud av skräddarsydda YOUTH-paket för stora och små grupper. Vi har också en effektiv cateringtjänst.

Sportiga eller lekfulla TYKY-dagar, födelsedagar, svensexor, klubbkvällar. Allt under ett tak – i Botniahallen, Vasa Elektriska Arena och Lemonsoft Stadium.

Läs mer om välbefinnande coaching.

Ta kontakt och fråga mera: sales@vasaregionensarenor.fi 

VÄLBEFINNANDE PÅ ARBETET COACHNING

 

Vasaregionens Arenor erbjuder företag en rad olika utbildningspaket, inklusive en grundlig inledande utvärdering och personliga intervjuer.

Vi skräddarsyr alltid paketen efter era behov och lyssnar på era önskemål. Förutom en omfattande inledande bedömning ingår kost, motion, återhämtning och sömn i paketet. Utgångspunkten är alltid att stödja ditt personliga välbefinnande och hjälpa dig att hitta nya sätt att leva.

Att hantera sitt eget välbefinnande är en personlig process som vi kan stödja med vår expertis.

sales@vasaregionensarenor.fi 

TYKY-dag på isen

Vasaregionens Arenor och Sport erbjuder tillsammans upplevelser på isen samt en smaklig lunch eller middag i fina restauranglokaler. Curling är ett roligt och avspänt spel på isen. Reservera curling för din grupp (möjligt endast vardagar kl. 11-5). Vi tar emot grupper i olika storlekar.

Pris för en 10 personers grupp:
Curling 33 €/person.
Måltid: lunch 11,90 €/person eller middag 39,90 €/person.

Priserna innehåller moms. I curlingpriset ingår: instruktion, utrymmen och utrustning.
Reservera en lillajul på is för din grupp eller fråga mera om andra möjligheter till lillajulsfirande.

Mera information: sales@vasaregionenarenor.fi

Padel TYKY

Roligt att utöva i mindre grupper. Den samorganiserade dagen inkluderar att bekanta sig med padel och spela spelet, och en lugnande och kroppsavslappnande kroppsvård inklusive avkoppling. Paketet är planerat för grupper på max 32 personer. Fråga mer om alternativ även för större grupper. Möjligt att inkludera en delikat lunch eller middag i Botniahallen. Ta kontakt och fråga vilket paket som passar för just din grupp.

Mera information:
sales@vasaregionensarenor.fi

Ta kontakt och fråga mera:

Pia Reini

Försäljnings- och marknadsföringschef

sales@vasaregionensarenor.fi

tel. 0404845 222