Tärkeä tiedote

07.10.2020

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta on toiminut tartuntatautilain mukaisena viranomaisena 5.10.2020 ja päättänyt seuraavista toimenpiteistä:

 

  • Vaasan kaupungin alueella järjestettävät yli 50 hengen kokoukset ja julkiset tilaisuudet kielletään tartuntatautilain mukaisesti 25.10.2020 saakka.
  • Joukkueurheilulle ja joukkueurheilun kilpailutoimintaan annetaan vahva suositus, että toiminnassa pidetään tauko 25.10.2020 saakka.
  • Vahva suositus annetaan sille, että yli 20 hengen kokoontumisia ei järjestetä sisä- eikä ulkotiloissa. Suositus on voimassa 25.10.2020 saakka.

 

Vaasanseudun Areenat ottaa nämä toimenpiteet vakavasti ja tulemme pitämään kiinni mainituista henkilömäärien rajoituksista kaikissa varauksissamme. Huolehdittehan, että kyseiset suositukset ja ohjeistukset  ovat kaikkien joukkueen jäsenten tiedossa.

Joukkueet voivat toistaiseksi itse päättää käyttävätkö he vakiovuoronsa vai ei välillä 5.-25.10.2020. Mikäli vuoron käyttämättä jättämisestä on ilmoitettu etukäteen, vuoroja ei laskuteta asiakkailta tänä aikana.

Harjoitusryhmien (sisältäen pelaajat ja kaikki joukkueen toimihenkilöt) maksimimäärä on 20 henkilöä.

Jäähalli on kokonaan suljettu muulta yleisöltä ja vain HH3:n alaovi pidetään auki harjoitusryhmiä varten.

Suosittelemme kaikille yli 15-vuotiaille kasvomaskin käyttöä kaikissa hallin tiloissa liikuttaessa (paitsi harjoituksien aikana jäällä/kuntosalissa/jumppasalissa).

 

Muutokset ovat mahdollisia jääaikoihin ja kaukaloihin. Tiedotamme näistä joukkueita tarvittaessa erikseen.

Tiedotamme myös tilanteen ja käytäntöjen muuttumisesta tarvittaessa lisää.