Tiedote

20.02.2020

Vaasan Sähkö Areenan järjestelyt 2020.

Vaasan Sähkö Areenan kilpahallin peruskorjaus ja laajennus aiheuttaa myös vuonna 2020 poikkeusjärjestelyjä, sekä muutoksia normaaleihin aukioloaikoihin.

Kilpahalli tullaan sulkemaan välittömästi viimeisen Liiga-ottelun jälkeen, olkoon sitten kyseessä runkosarjan viimeinen, tai playoff-ottelu.

Harjoitushallit 1&2 pidetään auki vakiovuorokauden päätökseen (29.3.2020) asti.

Harjoitushalli 3 pidetään auki kesäkuun alkuun asti, tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Kulkujärjestelyistä informoidaan myöhemmin.

Harjoitushallien 1&2 sulkemisen syy 29.3.2020 jälkeen, on kilpahallin kautta kulkeva kiinteistötekniikka, joka uusitaan remontin yhteydessä (mm. sähkö, ilmastointi, lämmitys, palohälytysjärjestelmät).

Varastokäytävällä, sekä harjoitushalleissa 1&2 olevat varasto-, teroitus- ja kuivaushuoneet on tyhjennettävä kaikista tavaroista, myös omista rakennelmista. Tilat on tyhjättävä, sekä avaimet palautettava 29.3.2020 mennessä. Tämän jälkeen tilat suljetaan, eikä tiloihin ole pääsyä.

Syynä sulkemiseen on turvallisuus; A-käytävän yläpuolella oleva iv-konehuone (3.krs.) puretaan, sekä kilpahallin katon purkaminen ja uuden rakentaminen aiheuttaa raskaiden kuormien nostelua kilpahallin, sekä harjoitushallien liitoskohdassa.

Kilpahalli otetaan käyttöön syys-lokakuun vaihteessa 2020.

Harjoitushallien avaamisajankohta syyskaudelle 2020 vahvistetaan myöhemmin.

Areenoilla ei ole tarjota tilapäisiä varasto-, kuivaus-, teroitus- tai pukuhuonetiloja.