Yhteistyöllä saavutetaan enemmän!

06.04.2021

Vaasanseudun Areenat – Visit Vaasa – Vaasan Sport

Yhteistyö edellyttää halua ajatella ja toimia yhdessä ja antaa uskoa siihen, että yhdessä syntyy enemmän. Yhdistämällä kolmen organisaation voimat, voidaan lisätä tuottavuutta, innovaatioita ja synnyttää uutta ajattelua- mikä synergia!

Yhteinen tavoite on lisätä urheilutoiminnan ohella pienien ja suurien tapahtumien määrää Vaasan Sähkö Areenalla. Organisaatioiden yhteinen työpanos antaa uskoa siihen, että Vaasa tulee olemaan Suomen yksi parhaista tapahtuma kaupungeista. Lisäarvoa saadaan organisaatioiden eri vahvuuksista kuten: Areenoiden tekninen osaaminen, ketterä organisaatio ja monen vuoden kokemus tapahtumista, Visit Vaasan huippu osaaminen markkinoinnissa ja lukemattomat kontaktit ympäri suomea, Vaasan Sportin mahtavat ja mittavat ravintola- ja kioskitilat, sekä osaava henkilöstö.

Tapahtumat ovat koko alueelle merkityksellistä toimintaa

Tapahtumien määrät vaihtelevat vuosittain, mutta vakiintuneita tapahtumia on kaikissa Areenoiden tiloissa yhteensä noin toistakymmentä. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti; konsertteja, messuja, urheilutapahtumia, liittopäiviä, yhdistysten ja säätiöiden kokouksia ja yritysten yksityistilaisuuksia. Tapahtumat ovat merkityksellisiä koko alueelle, sillä ns. kauppaa vierailijoiden myötä tulee hotelleille, ravintoloille, kahviloille, pienyrittäjille. Tapahtumat työllistävät myös pienyrittäjiä, jotka ovat mukana tapahtumia rakentamassa. Vaasanseudun Areenoiden tiloissa järjestettävät tapahtumat sijoittuvat ajallisesti niin, että urheilijoiden harjoittelu häiriintyy mahdollisimman vähän. Kannustamme myös oman alueemme seuroja järjestämään urheilukilpailuja. Tulemme järjestämään koronatilanteen helpottuessa vierailuja Areenan tiloissa. Tällä hetkellä Areenan tiloihin voi tutustua uusilla kotisivuillamme.

Suunnitteletko tapahtumaa tai urheilukilpailua? Ota yhteyttä, me autamme: sales@vaasanseudunareenat.fi

Vaasan Sähkö Areenan uudet kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa:

https://www.vaasa.fi/koe-ja-nae/kokoukset-ja-ryhmat/vaasan-sahko-areena/