Kahvakuulatunti

Tehokas koko vartaloa kuormittava lihaskuntoharjoitus Girya kahvakuulilla. Tunnilla käytetään välineenä 4-20 kg kahvakuulia. Kahvakuulatunnilla treenaat yhden lihaksen sijasta useaa lihasryhmää kerralla! Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista ja liikepattereista. Ei sisällä askellusta tai koreografiaa. Tunti sopii kaikille ja kaikenkuntoisille.

Ohjaajina Mia Valkeakari-Hietanen ja Janne Haukilahti

dsc06197

Toiminnallinen tehotreeni

Toiminnallisessa tehotreenissä yhdistyy oman kehon painolla tehtävä voimaharjoittelu ja sykettä kohottava ratajuoksu lyhyinä pätkinä. Tyypillisiä tavoiteliikkeitä ovat mm. leuanveto, Trx- harjoittelu, käsilläseisonta ja yhden jalan kyykky. Vastusta kasvatetaan vaikeuttamalla suoritettavia liikkeitä. Liikkeet ovat kokonaisvaltaisia ja kuormittavat lihaksistoa monipuolisesti. Tämä tunti sopii sinulle, joka todella haluat tehoa, haastetta ja hikeä treeniin!

Ohjaajina Mia Valkeakari-Hietanen ja Mervi Kähkönen

Kehonpainoharjoittelu/ liikkuvuus

Kehonpainoharjoittelu / liikkuvuus tunnilla keskitytään omalla kehonpainolla tehtäviin harjoitteisiin, jotka lisäävät liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Avaavia liikkeitä, jotka palauttavat kehoa rasituksesta ja kovasta harjoittelusta. Liikkuvuuden kehittäminen on avain toimintakykyiseen elämään. Tunti sopii hyvin kaikille.

Ohjaajana Janne Haukilahti

img_5142

Senioreiden kuntoharjoittelu

Senioreiden kuntoharjoittelu sisältää monipuolista lajeja mm. keppijumppaa, kuntosaliharjoittelua, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua eri välineillä sekä kehonhuoltoa. Kaikille soveltuva tunti tarjoaa loistavan yhteisöllinen harrastuksen liikunnasta kiinnostuneiden liikkujien kanssa. Tunnin jälkeen voit jäädä vielä radoille sauvakävelemään tai esim. rullaluistelemaan.

Ohjaajana Henri Scheweleff

ryhmaliikuntakuvia

Miesten kuntoralli

Miesten kuntoralli on jokamiehen oma kuntoiluporukka, jossa huumori on osana mielekästä ja tehokasta harjoittelua. Kuntorallissa on tarjolla monipuolisesti eri lajeja mm. kuntosaliharjoittelu, kahvakuula, kuntonyrkkeily, palloilulajit, kehonhuolto jne.  Tule rohkeasti mukaan nostamaan kuntoasi ja kokeilemaan uusia lajeja.

Ohjaajana Henri Scheweleff

dsc06102

Trx-lihaskuntotreeni

TRX- harjoittelun avulla voidaan treenata koko keho läpi tehokkaasti, sillä jokaisessa liikkeessä joudut aktivoimaan useamman lihasryhmän ja etenkin keskivartalon syvät lihakset. Koko kehon lihaskunto ja kestävyys paranevat. TRX:n suurimpiin etuihin kuuluu se, että se antaa kaikille johdonmukaisen, hauskan, vaihtelevan ja tehokkaan tavan saavuttaa liikunnalliset tavoitteet – olitpa sitten vasta alkamassa kuntoilua tai treenannut jo vuosia. TRX-harjoittelu sopii kaikille ikää ja kuntotasoa katsomatta.

TRX-harjoittelu on erinomainen apu myös ammattiurheilijan arjessa. TRX on jo vakiinnuttanut asemansa huippu-urheilijoiden kuten jääkiekkoilijoiden, hiihtäjien ja jalkapalloilijoiden harjoitteluvälineenä

Ohjaajana Mia Valkeakari-Hietanen

ryhmaliikuntakuviatrx

Botniahallin juoksuakatemia

Tervetuloa Botniahallin juoksuakatemiaan!

Juoksuryhmässä harjoittelemme monipuolisesti oman kuntotason mukaisessa ryhmässä. Harjoittelu tapahtuu hallissa sekä ulkona mm. suojuoksun merkeissä. Ammattitaitoiset ja postitiiviset valmentajat motivoivat sinua pääsemään tavoitteisiisi, sekä saat innokasta juoksuseuraa ympärillesi.

Juoksuakatemia sopii kaikenkuntoisille ja kaikenikäisille. Juoksuakatemian harjoitukset ovat keskiviikkoisin alkaen 11.1.2017

HINTAAN SISÄLTYY:
  • Ohjatut monipuoliset harjoitukset kerran viikossa sekä mahdollisuus osallistua yhteislenkeille
  • Harjoitusohjelma
  • Sisäänpääsy Botniahalliin 1x/vko
  • Yhteistyökumppaneiden tuotteet ja palvelut erikoishintaan (Wasasport, Fysios (tukipohjalliset-50%), Endurance For Life (hieronta- ja testauspalvelut)
  • Tilat ja välineet

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

minna.huhta@vaasanseudunareenat.fi

mika.lehtonen@enduranceforlife.fi

Juoksuakatemian valmentajat:

  • Minna Huhta Fysioterapeutti, juoksuvalmentaja
  • Mika Lehtonen Liikuntafysiologi, Urheiluhieroja, juoksuvalmentaja
  • Sini Hemming, Liikunnanopettaja, juoksuvalmentaja, urheiluhieroja

Juoksuakatemian jäsenet voivat osallistua erikoishintaan testi- ja teemapäiviin Botniahallissa. Hinta: kevät 200€ (20×10€)

ryhmaliikuntakuviajalat

HINNAT

Botniahallin  avoimien ryhmien hinnat 2017:

Senioreiden kuntosali 3,50€ / kerta

Ryhmäliikunta 7,50€ / kerta

Juoksuakatemia kevään kurssihinta  200€/ hlö  ( 11.1-31.5.2017)

Hankkimalla 18 kerran hallikäyntikortin hintaan 55,50€ ja maksamalla pienen lisämaksun, 2€ on mahdollisuus osallistua ohjattuun ryhmäliikuntaan. Näin ryhmäliikunnan hinnaksi tulee 5€.

AIKATAULU

Kevään liikuntaryhmät pyörähtävät käyntiin viikolla 2/2017.

Ryhmäliikunta kevät 2017

Maanantaisin

Klo. 15.00-16.00 Lasten liikunnallinen harrasteryhmä / Henri ja Minna

Klo. 17.00-18.00 Miesten kuntoralli / Henri

Klo. 18.00-19.00 Kahvakuula /Janne

 Kehonpainoharjoittelu PERUTTU LOPPU KEVÄÄLLE 20.3.2017 alkaen.

Tiistaisin

Klo. 17.00-18.00 Toiminnallinen tehotreeni / Mia

Keskiviikkoisin

Klo. 17.00 -18.30 Juoksuakatemia / Minna, Mika, Sini

Torstaisin

Klo. 17.00-18.00 TRX-harjoittelu / Mia

Klo. 18.00-19.00 Kahvakuula /Mia

Perjantaisin

7.00- 7.30    Toiminnallinen tehotreeni/ Mervi

9.00-10.00   Senioreiden kuntosali / Henri

Aikataulupäivityksiä pääset seuraamaan myös meidän

Varauskalenteristamme

 

YHTEYSTIEDOT

Minna Huhta

Liikuntapalvelupäällikkö

Fysioterapeutti

puh. 040 5459 229

minna.huhta@vaasanseudunareenat.fi

 

Henri Scheweleff

Fysiikkavalmentaja

Liikunnanohjaaja

Personal Trainer

puh. 040-1527749

henri.scheweleff@vaasanseudunareenat.fi