LesMills BODYBALANCE®

BODYBALANCE® on joogan, pilateksen ja tai chin kiehtova yhdistelmä, joka vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta ja kesyttää kiireisen mielen. BODYBALANCE® vahvistaa ja notkistaa. Lihasten, nivelten ja rangan liikkuvuus kehittyy ja samalla tasapaino ja ryhti paranevat. BODYBALANCE® lievittää stressioireita, keskittymiskyky parantuu ja läsnäolon tunne voimistuu. Tarvitset mukaan tunnille sisäliikuntavarusteet ja halutessasi pitkähihaisen paidan, jonka voit pukea päällesi loppurentoutuksen ajaksi. Suosittelemme käymään viikoittain BODYBALANCE® -tunnilla harjoittelun hyötyjen saavuttamisesksi.

LesMills BODYATTACK®

BODYATTACK® on erittäin tehokas intervalliharjoitus, jossa tehdään arilaisia atleettisia askelyhdistelmiä sekä lihaskunto- ja tasapainoliikkeitä. Atleettiset liikkeet nostavat tehokkaasti sykettä ja menevä musiikki motivoi jaksamaan loppumetreille saakka. BODYATTACK® parantaa aerobista kuntoa. Lisäksi toiminnalliset lihaskuntoliikkeet, kuten punnerrus, kyykky ja askelkyykky vahvistavat koko kehon lihaksia. lisäksi tunnilla tehtävät hypyt ja loikat kehittävät koordinaatiokykyä ja ketteryyttä.

World Jumping Trampoline 

Kahvakuulatunti

Tehokas koko vartaloa kuormittava lihaskuntoharjoitus Girya kahvakuulilla. Tunnilla käytetään välineenä 4-20 kg kahvakuulia. Kahvakuulatunnilla treenaat yhden lihaksen sijasta useaa lihasryhmää kerralla! Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista ja liikepattereista. Ei sisällä askellusta tai koreografiaa. Tunti sopii kaikille ja kaikenkuntoisille.

Ohjaajaana Mia Valkeakari-Hietanen

dsc06197

Senioreiden kuntoharjoittelu

Senioreiden kuntoharjoittelu sisältää monipuolista lajeja mm. keppijumppaa, kuntosaliharjoittelua, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua eri välineillä sekä kehonhuoltoa. Kaikille soveltuva tunti tarjoaa loistavan yhteisöllinen harrastuksen liikunnasta kiinnostuneiden liikkujien kanssa. Tunnin jälkeen voit jäädä vielä radoille sauvakävelemään tai esim. rullaluistelemaan.

Ohjaajana Henri Scheweleff

ryhmaliikuntakuvia

Trx-lihaskuntotreeni

TRX- harjoittelun avulla voidaan treenata koko keho läpi tehokkaasti, sillä jokaisessa liikkeessä joudut aktivoimaan useamman lihasryhmän ja etenkin keskivartalon syvät lihakset. Koko kehon lihaskunto ja kestävyys paranevat. TRX:n suurimpiin etuihin kuuluu se, että se antaa kaikille johdonmukaisen, hauskan, vaihtelevan ja tehokkaan tavan saavuttaa liikunnalliset tavoitteet – olitpa sitten vasta alkamassa kuntoilua tai treenannut jo vuosia. TRX-harjoittelu sopii kaikille ikää ja kuntotasoa katsomatta.

TRX-harjoittelu on erinomainen apu myös ammattiurheilijan arjessa. TRX on jo vakiinnuttanut asemansa huippu-urheilijoiden kuten jääkiekkoilijoiden, hiihtäjien ja jalkapalloilijoiden harjoitteluvälineenä

Ohjaajana Henri Scheweleff

ryhmaliikuntakuviatrx

Botniahallin juoksuakatemia

Tervetuloa Botniahallin juoksuakatemiaan!

Juoksuryhmässä harjoittelemme monipuolisesti oman kuntotason mukaisessa ryhmässä. Harjoittelu tapahtuu hallissa sekä ulkona mm. suojuoksun merkeissä. Ammattitaitoiset ja postitiiviset valmentajat motivoivat sinua pääsemään tavoitteisiisi, sekä saat innokasta juoksuseuraa ympärillesi.

Juoksuakatemia sopii kaikenkuntoisille ja kaikenikäisille. Juoksuakatemian harjoitukset ovat keskiviikkoisin alkaen 6.9.2017

HINTAAN SISÄLTYY:
  • Ohjatut monipuoliset harjoitukset kerran viikossa sekä mahdollisuus osallistua yhteislenkeille
  • Harjoitusohjelma
  • Sisäänpääsy Botniahalliin 1x/vko
  • Yhteistyökumppaneiden tuotteet ja palvelut erikoishintaan (Wasasport, Fysios (tukipohjalliset-50%), Endurance For Life (hieronta- ja testauspalvelut)
  • Tilat ja välineet

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

minna.huhta@vaasanseudunareenat.fi

mika.lehtonen@enduranceforlife.fi

Juoksuakatemian valmentajat:

  • Minna Huhta Fysioterapeutti, juoksuvalmentaja
  • Mika Lehtonen Liikuntafysiologi, Urheiluhieroja, juoksuvalmentaja
  • Sini Hemming, Liikunnanopettaja, juoksuvalmentaja, urheiluhieroja

Juoksuakatemian jäsenet voivat osallistua erikoishintaan testi- ja teemapäiviin Botniahallissa. Hinta: syksy 150€ (6.9-20.12)

ryhmaliikuntakuviajalat

HINNAT

Botniahallin  avoimien ryhmien hinnat 2017:

Senioreiden kuntosali 3,50€ / kerta

Ryhmäliikunta 7,50€ / kerta

Juoksuakatemia syksyn kurssihinta 150€/ hlö  ( 6.9-20.12.2017) Lisätiedot ja ilmoittautumiset: minna.huhta@vaasanseudunareenat.fi

Pullukat kuntoon kurssihinta 250€/ hlö (19.9-12.12.2017) Lisätiedot ja ilmoittautumiset: henri.scheweleff@vaasanseudunareenat.fi

Hankkimalla 18 kerran hallikäyntikortin hintaan 55,50€ ja maksamalla pienen lisämaksun, 2€ on mahdollisuus osallistua ohjattuun ryhmäliikuntaan. Näin ryhmäliikunnan hinnaksi tulee 5€.

AIKATAULU

Syksyn  liikuntaryhmät pyörähtävät käyntiin viikolla 36/2017

Ryhmäliikunta syksy 2017

Maanantaisin

Klo. 17.00-18.00 LesMills BODYATTACK/Janne

Klo. 18.00-19.00 Kahvakuula/Mia

Klo. 19.00-20.00 LesMills BODYBALANCE/ Mia

Tiistaisin

Klo. 17.00 -18.00 Word Jumping Trampoline/ Mia

Klo. 18.00-20.00 Pullukat kuntoon *kurssi/ Mia & Henri

Keskiviikkoisin

Klo. 10.00-11.00 Senioreiden kuntoharjoittelu/ Henri

Klo. 17.00-18.30 Juoksuakatemia *kurssi/ Minna & Mika

Klo. 17.00-18.00  Lesmills BODYBALANCE/ Kaisa-Leena

Klo. 18.00-19.00 Word Jumping Trampoline/ Janne

Torstaisin

Klo. 17.00-18.00 TRX-harjoittelu/ Henri

Klo. 18.00-19.00 Lesmills BODYATTACK/ Janne

Perjantaisin

Klo. 9.00-10.00 Senioreiden kuntoharjoittelu/ Henri

Aikataulupäivityksiä pääset seuraamaan myös meidän

Varauskalenteristamme

 

YHTEYSTIEDOT

Minna Huhta

Liikuntapalvelupäällikkö

Fysioterapeutti

puh. 040 5459 229

minna.huhta@vaasanseudunareenat.fi

 

Henri Scheweleff

Fysiikkavalmentaja

Liikunnanohjaaja

Personal Trainer

puh. 040-1527749

henri.scheweleff@vaasanseudunareenat.fi