Vaasanseudun juoksukoulu

Vaasanseudun juoksukoulu

Kevät 2023

Alkaa tiistaisin 10.1.2023-30.5.2023 klo 17.15-18.45 Botniahalli

Juoksukoulu / Startti
Juoksukoulu / Kondis
Juoksukoulu / Tikis

Hinta 215 €

Ilmoittaudu tästä:

https://www.lyyti.in/Vaasanseudun_juoksukoulu_8611/fi

 

Startti- kaikille aloitteleville juoksijoille / tai olet juossut n. 2-3 km lenkkejä.

Jos olet miettinyt juoksun aloittamista, niin nyt on hyvä mahdollisuus tehdä se kivassa ryhmässä turvallisesti.

Juoksun starttikurssilla tavoitteenamme on nauttia juoksuharjoittelusta, oppia monipuolisia juoksun saloja ja saada juoksun kipinä yhdessä muiden kanssa. Kurssilla parannetaan peruskestävyyttä ja totutellaan juoksuun hölkkää ja kävelyä yhdistelemällä. Startti-ryhmässä harjoitellaan myös liikkuvuutta, lihaskuntoa ja tehdään erilaisia juoksutekniikkaharjoituksia.

Starttiryhmässä on aloittelevalle juoksijalle sopivia luentoja juoksuharjoittelusta, ravinnosta, palautumisesta ja varusteista.

Tässä ryhmässä mennään nimenomaan juoksun alkajien ehdoilla ja treenit suunnitellaan niin, että kaikki juoksua aloittelevat pysyvät mukana.

 

Kondis- haluaisitko että juoksusi on rytmikästä, helppoa ja tehokasta?

Kondis-ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti ja hauskasti erilaisia juoksuharjoitteita. Tavoitteena on kehittyä juoksijana, parantaa tekniikkaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, ja monipuolistaa harjoittelua.

Kondis ryhmä sopii sinulle, joka jaksat yhtenäisesti juosta 45 min-60 min juoksulenkkejä.

Kondis ryhmässä harjoittelemme juoksua monipuolisesti; opettelemme eri sykealueita, perus- ja vauhti- sekä maksimivauhtikestävyyttä. Ohjelma sisältää myös tekniikkaa ja hermotusta parantavia harjoitteita sekä lihaskuntoa ja lihashuoltoa. Ohjelmaan kuuluu myös testaukset (mahdollisuus myös laktaattitesteihin), luennot harjoittelusta ja ravinnosta. Harjoittelemme eri maastoissa, radalla, botniahallissa.

 

Tikis –haluat harjoitella tavoitteelliseemin ja ehkä kilpailla juoksutapahtumissa.

Tikis ryhmä  on tarkoitettu erityisesti kuntoilijoille ja harrastajille, jotka jaksavat juosta 10 km vähintään 50 + – min. Tai viikkokilometrisi on noin  30 + .

Harjoittelemme eri maastoissa, radalla ja Botniahallissa. Pääpaino harjoitteissa on reippaammassa juoksussa mutta teemme monipuolisesti myös oheisharjoitteita, lihaskuntoa ja lihashuoltoa.
Tikis-ryhmä sisältää harjoitteluun liittyviä luentoja ja viikko ohjelman ohjeistusta ja ravintoasiaa. Tikis -ryhmäläisillä on mahdollisuus tehdä erillishinnalla juoksutesti laktaattimittauksella.
Juoksuakatemian  Tikis -ryhmä on monipuoliseen juoksuharjoitteluun sopivalla huumorilla suhtautuva motivoitunut ryhmä.

 

Lisätietoja: minna.huhta@vaasanseudunareenat.fi

 

 

Valmentajat

Minna Huhta Fysioterapeutti, juoksuvalmentaja

Pia Reini, Personal Trainer, juoksuvalmentaja

Lena Paxal, liikunnanopettaja, Personal Trainer, juoksuvalmentaja

Mika Lehtonen liikuntafysiologi, hieroja, juoksuvalmentaja