Lajikuvaukset

Vaasanseudun Areenoiden ohjatuille ryhmäliikuntatunneille pääset mukaan aikataulun mukaisesti.

TYKY-päiviin, synttäreille ja polttareille voit vapaasti valita ohjelmaa valikoimasta. Toteutamme myös toiveita ja lajeja, joita ei meillä ei ole esillä.
Kysy lisää: sales@vaasanseudunareenat.fi

Tutustu aikatauluihin tästä

Toiminnalinen lihaskuntoharjoittelu

Toiminnallisella lihaskuntoharjoittelutunnilla harjoitellaan koko kehoa, keskittyen lihaskunnon ja voiman kehittämiseen. Harjoittelussa hyödynnetään kehonpainon lisäksi eri välineitä kuten kahvakuulaa, steppilautaa sekä kuntopalloa. Toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu sopii erinomaisesti muun muassa oheisharjoitteluksi eri liikuntalajien kuten juoksun rinnalle. Voiman lisäksi kehittyvät kehonhallinta, ketteryys, liikkuvuus sekä räjähtävyys. Voit harjoitella tunnilla oman kuntosi mukaan ja varioida liikkeitä itselle sopivaksi ohjaajan avustuksella. Tällä tunnilla pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi sekä treenailemaan hyvässä porukassa ammattitaitoisella opastuksella.

Senioreiden kuntoharjoittelu

Senioreiden kuntoharjoittelu sisältää monipuolista lajeja mm. keppijumppaa, kuntosaliharjoittelua, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua eri välineillä sekä kehonhuoltoa. Kaikille soveltuva tunti tarjoaa loistavan yhteisöllinen harrastuksen liikunnasta kiinnostuneiden liikkujien kanssa. Tunnin jälkeen voit jäädä vielä radoille sauvakävelemään tai esim. rullaluistelemaan.

Kahvakuula

Tehokas koko vartaloa kuormittava lihaskuntoharjoitus Girya kahvakuulilla. Tunnilla käytetään välineenä 4-20 kg kahvakuulia. Kahvakuulatunnilla treenaat yhden lihaksen sijasta useaa lihasryhmää kerralla! Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista ja liikepattereista. Ei sisällä askellusta tai koreografiaa. Tunti sopii kaikille ja kaikenkuntoisille.

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunti sopii kaikille, aktiiviliikkujille, urheilijoille sekä liikuntaharrastusta aloitteleville.
Tunnilla parannetaan liikkuvuutta sekä venytetään lihaksia eri tekniikoita käyttäen. Foam roller rullaa ja fascia palloja käytetään myös apuna.
Foam Roller -kehonhuolto perustuu sidekudoksen hierontaan ja dynaamiseen liikuttamiseen. Tämä pehmittää elimistön pehmytkudoksia, parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa sekä mekaanisen, sähköisen ja kemiallisen viestinnän liikettä kehossa. Voit laukaista ja avata kireitä lihaksia ja nauttia kevyemmästä olosta. Irtonaisilla lihaksilla pystyt myös tehokkaampiin liikuntasuorituksiin, vähennät loukkaantumisriskiä, parannat liikkuvuuttasi
ja palaudut nopeammin.

TRX harjoittelu

TRX harjoittelussa liikeet tehdään omalla kehonpainolla hyödyntäen TRX-liinoja. Tunti sopii kaikille ja kuormitustasoa pystyy hyvin säätelemään oman kuntotason mukaiseksi.

– Kehittää voimaa
– Lisää ketteryyttä
– Kehittää tasapainoa
– Nostaa kuntoa

TRX antaa hyvän ja kovan treenin.

Kuplapallofutis

Kuplapallofutis on jalkapallomuoto, jossa vartalokosketus on sallittua.
Täytetyssä muovikuplassa olet hyvin suojassa taklauksilta, kun yrität potkaista palloa jaloilla ja tehdä maalin. Hauskaa ja raskasta pelailua yhdessä. Pelataan sisä-/ulkokentän tekonurmikentällä.
Mukana on myös ohjaaja/tuomari, joka käy kanssasi läpi säännöt ja turvallisuuden ennen aloitusta. Suosittelen, että pukeudut mukaviin vaatteisiin ja lenkkareihin, ja otat mukaan vesipullot ja pyyhkeen.

World Jumping Trampoline

Trampoliinijumppa haastaa tasapainoa ja keskivartalon hallintaa. Tässä lajissa irtoaa paitsi hiki myös hymy!

World Jumping Trampoline tunnilla jumppaliikkeet tehdään pienten trampoliinien päällä. Tehokas sykettä kohottava tunti kiinteyttää tehokkaasti koko vartaloa, erityisesti tämä on todellinen pakaran kiinteytys tunti! Tunnilla on kaksi lihaskunto-osiota ja palauttava loppuvenyttely.Tunti soveltuu kaikille ja tehokkuutta jokainen ryhmäliikkuja pystyy säätelemään itse