Lajikuvaukset

Vaasanseudun Areenoiden ohjatut ryhmäliikuntatunnit aikataulun mukaisesti (katso: ryhmät ja kurssit). TYKY-päiviin, synttäreille ja polttareille voit vapaasti valita ohjelmaa valikoimasta. Toteutamme myös toiveita ja lajeja, joita ei meillä ei ole esillä. Kysy lisää: sales@vaasanseudunareenat.fi

Senioreiden kuntoharjoittelu

Senioreiden kuntoharjoittelu sisältää monipuolista lajeja mm. keppijumppaa, kuntosaliharjoittelua, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua eri välineillä sekä kehonhuoltoa. Kaikille soveltuva tunti tarjoaa loistavan yhteisöllinen harrastuksen liikunnasta kiinnostuneiden liikkujien kanssa. Tunnin jälkeen voit jäädä vielä radoille sauvakävelemään tai esim. rullaluistelemaan.

Kahvakuula

Tehokas koko vartaloa kuormittava lihaskuntoharjoitus Girya kahvakuulilla. Tunnilla käytetään välineenä 4-20 kg kahvakuulia. Kahvakuulatunnilla treenaat yhden lihaksen sijasta useaa lihasryhmää kerralla! Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista ja liikepattereista. Ei sisällä askellusta tai koreografiaa. Tunti sopii kaikille ja kaikenkuntoisille.

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunti sopii kaikille, aktiiviliikkujille, urheilijoille sekä liikuntaharrastusta aloitteleville.
Tunnilla parannetaan liikkuvuutta sekä venytetään lihaksia eri tekniikoita käyttäen. Foam roller rullaa ja fascia palloja käytetään myös apuna.
Foam Roller -kehonhuolto perustuu sidekudoksen hierontaan ja dynaamiseen liikuttamiseen. Tämä pehmittää elimistön pehmytkudoksia, parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa sekä mekaanisen, sähköisen ja kemiallisen viestinnän liikettä kehossa. Voit laukaista ja avata kireitä lihaksia ja nauttia kevyemmästä olosta. Irtonaisilla lihaksilla pystyt myös tehokkaampiin liikuntasuorituksiin, vähennät loukkaantumisriskiä, parannat liikkuvuuttasi
ja palaudut nopeammin.

TRX lihaskuntoharjoittelu

TRX harjoittelussa liikeet tehdään omalla kehonpainolla hyödyntäen TRX-liinoja. Tunti sopii kaikille ja kuormitustasoa pystyy hyvin säätelemään oman kuntotason mukaiseksi.

– Kehittää voimaa
– Lisää ketteryyttä
– Kehittää tasapainoa
– Nostaa kuntoa

TRX antaa hyvän ja kovan treenin.

World Jumping Trampoline

Uusi trampoliinijumppa haastaa tasapainoa ja keskivartalon hallintaa. Tässä lajissa irtoaa paitsi hiki myös hymy!

World Jumping Trampoline tunnilla jumppaliikkeet tehdään pienten trampoliinien päällä. Tehokas sykettä kohottava tunti kiinteyttää tehokkaasti koko vartaloa, erityisesti tämä on todellinen pakaran kiinteytys tunti! Tunnilla on kaksi lihaskunto-osiota ja palauttava loppuvenyttely.Tunti soveltuu kaikille ja tehokkuutta jokainen ryhmäliikkuja pystyy säätelemään itse

PUMP lihaskuntotunti

Pump – tunti on tehokasta voimaharjoittelua jossa treenataan koko kehon päälihasryhmät läpi levytankoa, levypainoja ja step-lautaa käyttäen. Tunnilla on helppoja perusliikkeitä, ei hyppyjä eikä vaikeita askelkuvioita. Painot valitaan oman kuntotason mukaan, kaikille taattu tehokas kokovartalotreeni tunnissa. Tunnin lopussa on palauttavat venytykset.