TYKY-päiviä ja työhyvinvointivalmennusta

 

Monipuoliset ja uudet lajikokeilut, hyvinvointiluennot, taukoa arjesta rentoutumalla, työtovereiden kanssa kivaa tekemistä ja maittavat tarjoilut. Vietä meillä TYKY-päivä ja uudista henkilöstön energiatasot. Meiltä saat monipuolisesti ja räätälöidysti erilaisia TYKY-kokonaisuuksia isoille ja pienille ryhmille. Tarjoamme myös eri mittaisia työhyvinvointivalmennuksia.

Liikunnalliset tai leikkimieliset TYKY-päivät, syntymäpäivät, polttarit, seurojen päättäjäiset. Kaikki saman katon alla -Botniahalli, Vaasan Sähkö Areena ja Lemonsoft Stadion.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää: sales@vaasanseudunareenat.fi

Työhyvinvointivalmennus

 

Areenoiden liikuntapalvelut tuottavat useita erilaisia valmennuskokonaisuuksia yrityksille. Valmennus sisältää perusteellisen alkukartoituksen ja henkilökohtaiset haastattelut.

Räätälöimme aina tarpeiden mukaan kokonaisuuksia ja kuuntelemme asiakkaiden toiveita. Kokonaisuuteen kuuluu laajan alkukartoituksen lisäksi ravinto, fyysinen aktiivisuus, palautuminen ja uni. Lähtökohtana on aina henkilökohtaisen hyvinvoinnin tukeminen sekä uusien elämäntapojen löytäminen.

Oman hyvinvoinnin johtaminen on henkilökohtainen prosessi, jota voimme tukea hyvällä ammattitaidolla ja oikeilla työkaluilla.

sales@vaasanseudunareenat.fi 

Virkisty jään päällä!

Vaasanseudun Areenat ja Sport yhteistyössä tarjoaa elämyksiä jäällä, sekä upean lounaan tai päivällisen huikeissa ravintolatiloissa. Curling on hauskaa ja rentoa pelailua jään päällä. Varaa ryhmällesi curling (pelailu onnistuu vain arkisin klo 11-15 välillä). Otamme vastaan eri kokoisia ryhmiä.

10 hlö ryhmälle hinta:
Curling 33€/hlö
Ruokailu: lounas 11,90€/hlö tai päivällinen 39,90€/hlö.
Hinnat sisältävät alv. Curling hintaan sisältyy:ohjaus, tilat ja välineet.

Varaa ryhmällesi pikkujoulut jään päällä tai kysy lisää muista pikkujoulu mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
sales@vaasanseudunareenat.fi

Padel TYKY

Hauskaa tekemistä pienryhmissä. Yhteistyössä järjestetty päivä pitää sisällään Padeliin tutustumista ja pelailua, sekä Botniahallissa mieltä rauhoittavaa ja kehoa rentouttavaa kehonhuoltoa sisältäen rentoutuksen. Paketit koostuvat eri kokoisista pienryhmistä. Sisällytä päivään herkullinen lounas tai päivällinen Botniahallissa.

Ota yhteyttä ja kysy millainen paketti sopii juuri sinun ryhmällesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: sales@vaasanseudunareenat.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Pia Reini

Myynti- ja markkinointipäällikkö
sales@vaasanseudunareenat.fi

puh. 040 4845 222