Hopsis Botniahallissa 20.6.-12.8.2022

30.05.2022

Suomen suurin pomppulinnamaa rantautuu Vaasan Botniahalliin tänä kesänä!
Hopsis pomppulinnamaa avoinna Botniahallissa arkisin, ma-pe klo 11-17,  20.6 – 12.8.2022 (24.6 suljettu). Hopsis tunnetaan pomppulinnojen vuokraajana ja eri tilaisuuksien aktiviteettien järjestäjänä ympäri Pohjanmaata. Nyt Hopsis laajentaa toimintaansa Vaasan alueella, jotta alueen lapset sekä turistit saavat mahdollisuuden kokeilla pomppulinnoja tavallisuudesta poikkeavasti.
Kun kuulimme, että Botniahalli on avoinna kesällä, ajattelimme että voisimme tarjota treenaavien lapsille mahdollisuuden viettää toiminnantäytteinen päivä leikkimaassamme, kertoo Hopsiksen toimitusjohtaja Jan Lundberg. Botniahallissa voimme panostaa uusiin aktiviteetteihin, esim. pomppulinnoihin joihin on integroitu interaktiivisia pelejä joilla voi kilpialla keskenään. Tämä lienee jotain aivan uutta alueellamme.
Hopsis leikkimaan kohderyhmä on 2-12 vuoden ikäiset lapset, ja laajalla toimintatarjonnallamme toivomme, että voimme tarjota jokaiselle jotakin.

– Hopsis Botniahallissa on täydellinen paikka lastenjuhlien järjestämiseen! Voit myös vuokrata kabinetin (50 €:n hintaan) ja pitää kakkujuhlat ennen pomppulinnamaahan menoa. Synttäriryhmiä pyydetään varaamaan aikaa etukäteen, jolloin voidaan myös järjestää normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Hopsis leikkimaassa henkilökunta on paikalla koko ajan auttamassa ja valvomassa että sääntöjä noudatetaan. Botniahllin kahvila on myös avoinna tarjoten mahdollisuuden janon sammuttamiseen tai kahvihetkeen pomppulinnaelämyksen jälkeen.
Uusi toimintatarjontamme sopii myös aikuisille. Miten olisi kokeilla sumopainia tai gladiaattorikamppailu polttareissa. Voimme tarjota paljon mielenkiintoista yrityksillekin jotka järjestävät perhepäiviä tai Tyky-päiviä henkilökunnalleen. Polttareista ja yritystapahtumista otetaan yhteyttä suoraan Hopsikseen.
Hopsis jatkaa pomppulinnojen vuokraamista ja aktiviteettien tarjoamista eri tapahtumissa, ja bungy-trampoliini on myös tänä kesänä Vaasan torilla.
Toivomme että Hopsis leikkimaa on mukava ohjelmanumero myös alueellamme vieraileville lapsiperheille. Takaamme hauskan ja aktiivisen päivän koko perheelle säästä riippumatta.
Sisäänpääsy Hopsikseen: 15€/lapsi (päivälippu) Vanhemmat pääsevät veloituksetta maksavan lapsen kanssa.

Lisätietoa Hopsis leikkimaasta:
Jan Lundberg, puh. 044 9743199     info@hopsis.fi    www.hopsis.fi/fi

Katso klippi: Hopsis Botniahallissa
https://www.youtube.com/watch?v=KqBRL7Hp9aQ