Poikkeukselliset koronavuodet

06.04.2021

Botniahalli, Vaasan Sähkö Areena ja Elisa Stadion on poikkeuksellisista ajoista huolimatta voitu pitää auki. Koronasta johtuen olemme joutuneet tekemään kuitenkin erilaisia rajauksia ja muita toimenpiteitä, noudattaaksemme Vaasan alueen koronakoordinaatioryhmän suosituksia.

Toivottavaa on, että voimme pitää hallit avoinna kaikille ryhmille. Rajaukset ovat olleet tiukat ja haluammekin kiittää kaikkia seuroja joustavuudesta ja sääntöjen noudattamisesta. Näiden sääntöjen noudattamisen vuoksi koronaepidemia ei ole levinnyt tiloissamme.

Toivomme, että tilanne helpottuisi ja että, lasten ja nuortenryhmiä voitaisiin jatkaa normaalisti. Olemme huolissamme monen muun tahon kanssa siitä, että etenkin lasten ja nuortenryhmissä on paljon lapsia, jotka ovat jättäneet harrastustoiminnan tänä poikkeuksellisena aikana.

Huolittamatta vaikeista ajoista, olemme onnistuneet samaan Vaasan Sähkö Areenan peruskorjaus-laajennuksen päätökseen. Areenalla on täysi tohina päällä ja toivottavasti Areena tullaan vielä näkemään yhtenä parhaimpana jääurheilu ja tapahtumakeskuksena. Elisa Stadion teki puolestaan historiaa ja oli ensimmäisen kerran auki koko kauden, kiitos siitä sitoutuneille pääkäyttäjille. Elisa Stadion täyttää seuraavaksi 5 vuotta. Botniahallin yli 20 vuotta täyttänyt katto tarvitsee korjausta ja sitä suunnitellaan jo hyvää vauhtia.