Vaasan Sähkö Areenan peruskorjaus-laajennus

18.12.2020

Olemme saaneet seurata Vaasan Sähkö Areenan peruskorjaus laajennusta vaihe vaiheelta muutaman vuoden ajan. Projekti on edennyt suunnitelmien mukaisesti ja Areenan on määrä valmistua vuoden 2020 loppuun mennessä. Peruskorjaus laajennus koskettaa pääsääntöisesti kilpahallin puolta, mutta mittava remontti on järjestelyiden puolesta ulottunut harjoitushallin puolelle. Remontti on vaatinut erikoisjärjestelyitä, jonka vuoksi henkilökunnalta ja asiakkailta on vaadittu paljon joustoa ja mukautumista. Kiitos hyvästä yhteistyöstä!

Vaasan Sähkö Areena on monipuolinen jääurheilukeskus, joka mahdollistaa urheilun lisäksi konsertit ja muut isot tapahtumat.  Areenalla tullaan näkemään jatkossakin erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, yksityisiä juhlia ja tilaisuuksia, sekä urheilutapahtumia.

Myyntiin ja markkinointitiimiin kuuluu Vaasanseudun Areenat, Vaasan Sport ja Visit Vaasa. Vaasan Sähkö Areena saa omat kotisivut Vaasan kaupungin sivujen alle. Sivuilla halutaan helpottaa tapahtumajärjestäjien tiedon hakua ja kertoa mihin kaikkeen Areena pystyy. Sivujen valmistuminen alkuvuonna 2021.

Vaasan Sähkö Areenan ravintolassa tarjoillaan jatkossa lounasta. Lounaiden tarjoilusta ja menun löydät täältä: Lounas

Vaasan Sähkö Areenan virallisia avajaisia vietettiin perjantaina 11.12.2020 virtuaalisesti. Voit katsoa avajaisvideon oheisesta linkistä: Avajaistilaisuus 11.12.2020

Tulevaisuudessa toivomme, että voimme järjestää Areenalla avoimet ovet, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä tutustumaan uuteen kilpahalliin. Informoimme lisää Vaasan Sähkö Areenan tapahtumista kotisivuillamme ja somessa.