Vihkolaskutus poistuu 1.1.2024

18.12.2023

Tärkeä tiedote:

Vihkolaskutus poistuu.

Hei hyvä Vaasanseudun Areenat asiakas,

Siirrymme Botniahallin ja Vaasan Sähkö Areenan sisäänpääsyssä vihkokuittauksista kulkukortteihin. Muutos astuu voimaan 1.1.2024, jonka jälkeen kulku ainoastaan: tilavarauksella (joukkueet), hallimaksun maksamalla kassaan infon aukioloaikoina tai ladatuilla korteilla.

Haluamme näin tarjota paremman ja sujuvamman tavan liikkua meillä.

Siirtyminen vihkokuittauksista kulkukortteihin

Nykyisten vihkolaskutus asiakkaiden on toimitettava nimilista kulkukorttien saajista infoon viimeistään 20.12.2023. Kesken kauden ladattavien kulkukorttien nimilistat on toimitettava vähintään viikkoa ennen korttien käyttöönottoa. Kortit voi latauksen jälkeen noutaa molempien hallien infosta nimilistan mukaisesti. Henkilöllisyys on todistettava.

Liitteenä oleva dokumentti tulee lähettää täytettynä sähköpostitse:

Botniahalli: botniainfo@vaasanseudunareenat.fi

Vaasan Sähkö Areena: info@vaasanseudunareenat.fi

Seurojen, joiden liikkuminen tapahtuu halleissa ryhmänä on mahdollista myös tilata ns. joukkuekohtainen kortti. Vastuuhenkilö vastaa korttien lukemisesta portilla ja ryhmän sisäänkulusta halliin. Seuran/ yrityksen on opastettava urheilijoita ja valmentajia kortin asianmukaisesta käytössä.

Korttikohtainen panttimaksu ja voimassaoloaika  

 Kaikkiin kortteihin tulee panttimaksu 5 €. Panttimaksua ei palauteta. Kortit ovat voimassa 12 kk (tammikuusta – joulukuuhun). Uuden kortin voi ladata, jos kortti katoaa tai vaurioituu, tällöin veloitamme uuden kortin lataamisesta 15 € (+ panttimaksu 5 €).

Laskutus

 Laskutamme seuroja ja yrityksiä normaalisti annettujen tietojen ja ladattujen korttien tai muun sovitun käyttömaksun mukaisesti.

Sarjakorttien osalta ei tule muutoksia muuta kuin panttimaksun 5 € osalta. Infon henkilökunta vastaa mahdollisiin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Toivotamme hyvää tulevaan kautta kaikille!

Yhteystiedot:

Botniahalli: botniainfo@vaasanseudunareenat.fi

Vaasan Sähkö Areena, Lemonsoft Stadion: info@vaasanseudunareenat.fi